Agy-fasz

Reagálás bármire, ami agyfaszt okoz

Friss topikok

  • Rejtzködő Én: :DDD Szerencsére Európa még nem Amerika! (2010.11.09. 15:17) Pedofilok nehéz sorsa
  • mindfuck: @kzsé: Nem vagy lázító, a gond az, hogy a kevésbé iskolázott emberek hajlamosak elhinni azt, amit ... (2010.08.25. 09:18) nácik, csak így, kisbetűvel
  • mindfuck: nincs kétség, szopatás zajlik, a baj csak az, hogy gyengéd szerelmi légyottról hazudnak (2010.08.25. 09:14) Dedicated 2 Hoffmann Rózsa
  • mindfuck: Köszönöm az információt, azonban a puszta tényen kívül remélem, nem azért jegyezte(d) meg, mert sé... (2010.08.21. 13:45) Pózolj gyerekkel
  • Lombos Péter: @kzsé: az elsőbbség jogos védekezési indok, azonban ez nem mentség arra, hogy egy díszfelvonulást ... (2010.08.14. 12:44) Hannover és a neonácik

Feedek

Okospista: blogger vagy dominátor?

2010.08.30. 16:31 mindfuck

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Mint minden blogger, jómagam is rárepülök más blogger bejegyzéseire. Az Okospista eddig is bent volt a látómezőben, ha nem is napi olvasásra, de alkalmilag megtekintettem lapját/lapjukat. A mai stílusuk azonban több, mint szégyenteljes és majdhogynem blog-ellenes.

 A mai bejegyzésükben a Mogács-féle ATV-interjúval foglalkoznak. Első olvasatra is kapitális hibákat tartalmazott a kétbekezdéses "cikk", amire kommentben fel is hívtam a figyelmüket. Első körben Mogács, aki a Kétfarkú Kutya Párt VII. kerületi polgármester-jelöltje, náluk főpolgármester-jelöltként lett definiálva. Erről szólt a linkelt videó is, amit úgy néz ki, nagyon hanyag módon nézhettek meg. Rövid idő múlva kommentem tova, javítás megtörtént.

 Csakhogy tovább olvastam, amikor a következő hibákra lettem figyelmes: a Kétfarkút ők Két Farkúnak írták le, ami csak helyesírási hiba... erről szóló komment is törölve, probléma javítva. 

 Végső dühömben már Print Screenhez folyamodtam, mielőtt írok arról nekik, hogy a Comedy Central a, nem á, a megemlített televíziós műsor pedig Susogós Mackók, nem Susogó mackók, és ha az ATV Kálmán Olgája volt a meghívó, akkor ki az m1, a Duna TV, a Hír TV Kálmán Olgája (egyáltalán, Kálmán vagy Olga) ... Azonban erre már nem kerülhetett sor, mert mint a képen látszik, letiltották a kommentelési jogomat.

 Kérdem én, a XXI. században hol él az a bizonyos Szakiee, aki a cikket jegyezte, vagy az az illető, aki kijavította a hibákat és a kommenteket is törölte? A blogger-társadalom egy közösség, ahol nemcsak osztjuk az észt, hanem figyelmeztetjük a másikat tárgyi és egyéb tévedéseire, ebből építkezhet a közösség.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://agy-fasz.blog.hu/api/trackback/id/tr282259137

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása