Agy-fasz

Reagálás bármire, ami agyfaszt okoz

Friss topikok

  • Rejtzködő Én: :DDD Szerencsére Európa még nem Amerika! (2010.11.09. 15:17) Pedofilok nehéz sorsa
  • mindfuck: @kzsé: Nem vagy lázító, a gond az, hogy a kevésbé iskolázott emberek hajlamosak elhinni azt, amit ... (2010.08.25. 09:18) nácik, csak így, kisbetűvel
  • mindfuck: nincs kétség, szopatás zajlik, a baj csak az, hogy gyengéd szerelmi légyottról hazudnak (2010.08.25. 09:14) Dedicated 2 Hoffmann Rózsa
  • mindfuck: Köszönöm az információt, azonban a puszta tényen kívül remélem, nem azért jegyezte(d) meg, mert sé... (2010.08.21. 13:45) Pózolj gyerekkel
  • Lombos Péter: @kzsé: az elsőbbség jogos védekezési indok, azonban ez nem mentség arra, hogy egy díszfelvonulást ... (2010.08.14. 12:44) Hannover és a neonácik

Feedek

Mogács Dániel az Egyenes beszédben.

2010.08.28. 18:02 mindfuck

 A Magyar Kétfarkú Kutya Párt fővárosi 7. kerületi polgármester-jelöltje az Egyenes beszéd című műsor vendége volt. A műsor során a párt és a jelölt programját mutatná be, azonban ahogy azt már megszokhattuk, olyan burkolt kritikát kapunk a magyar belpolitikai életről, amit egyéni társaságokban sokszor megbeszél az ember, de a mainstream médiában nem nagyon kapott szerepet. 

 Mogács, mint humorista már ismert stílusáról, most Mogács a politikus ismerhető meg. A két személyiségtípus között nincs nagy különbség, ami mindenképp előny. A korábbi Showder Klubos fellépéseihez képest sincs észrevehető vagy zavaró változás, ami a jelöltek őszinteségi jellemzőjének fontos tényezője.

 Az izlandi Legjobb párt sikere után több helyről hallani itthon, a Kétfarkú Kutyának esélye van, hogy jelöltjei közül valamelyik is sikerrel vegye a megmérettetést. Az első nagy siker az lenne, ha mind a 3 jelöltjük megmérettethetné magát, az már tényleg csak hab a tortán, ha nyernek is. Azzal, hogy valóságos esélyük lehet a végső győzelemre, kommentálás nélkül elmond mindent a belpolitikai viszonyokról, a választások valós súlyáról.

 Azok, akik emlékeznek még Kósa Lajos sértődéseire, vagy bármely politikai párt jelöltjének interjúira, amelyek nem baráti körben készültek, súlyos bújtatott kritikaként ismerhet rá azok jellemzőire, csak itt kimondva.

 Négy év múlva már kötelező lesz indulniuk az országgyűlési választásokon, a magyar humor is kapjon szerepet a választásokon, ne csak műsorokban, jelöltekeben. Megsúgom, nem a képviselők dolgoznak  a parlamentben vagy az országgyűlésben, hanem a stábja, a sosemlátott arctalan senkik.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://agy-fasz.blog.hu/api/trackback/id/tr272254703

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása