Agy-fasz

Reagálás bármire, ami agyfaszt okoz

Friss topikok

  • Rejtzködő Én: :DDD Szerencsére Európa még nem Amerika! (2010.11.09. 15:17) Pedofilok nehéz sorsa
  • mindfuck: @kzsé: Nem vagy lázító, a gond az, hogy a kevésbé iskolázott emberek hajlamosak elhinni azt, amit ... (2010.08.25. 09:18) nácik, csak így, kisbetűvel
  • mindfuck: nincs kétség, szopatás zajlik, a baj csak az, hogy gyengéd szerelmi légyottról hazudnak (2010.08.25. 09:14) Dedicated 2 Hoffmann Rózsa
  • mindfuck: Köszönöm az információt, azonban a puszta tényen kívül remélem, nem azért jegyezte(d) meg, mert sé... (2010.08.21. 13:45) Pózolj gyerekkel
  • Lombos Péter: @kzsé: az elsőbbség jogos védekezési indok, azonban ez nem mentség arra, hogy egy díszfelvonulást ... (2010.08.14. 12:44) Hannover és a neonácik

Feedek

Pózolj gyerekkel

2010.08.20. 16:51 mindfuck

 Lassan, de sajnos biztosan be fog indulni az őszi önkormányzati választás kampánya. Élesítik a politikai taposóaknákat, a személyes lejáratás sem fog a padláson kuksolva várni a következő nagy dobásra. Mindenekelőtt a kevésbé ismert, nem mainstream politikusok arculatépítése a soros.

 Az LMP sok szempontból is szimpatikus párt (volt), hiszen a semmiből egy év alatt országgyűlési párttá építették magukat, nem kis sikert elérve ezzel.

 Az egyik legjobb megoldás a kisgyermekekkel, babákkal elkapott fotópillanatok. Az egyik megyeszékhely polgármesteri pozíciójáért induló Vágó Gábor is hasonló módszerhez folyamodott. Illetve nem is ő, hanem a kampánygépezet. 

 Igaz, ugyan, hogy ők sokszor hangoztatták, külön utakon járnak, mint elődeik, illetve azok, akik versenytársaik, de az érzés kettős. Egyrészt jó a fotó, nem fixen beállított, nem kamerába mosolygós, hanem emberi és természetes, másrészt rossz, hogy ilyen fogások kellenek még a politikai kampányokba. Félre ne értsen senki, ez nem magyar sajátosság, a látványelemek bedobása világszerte megszokott, mikor a jelölt emberi mivoltát igyekeznek kihangsúlyozni.

 Már tavasszal is vitézkedtek az internetes kampányolásban, az önkéntesek szervezésében, egyáltalán, a netes kisközösség kiépítésében. Bárki, aki megnézi mind a kiadványaikat, mind megszólalóikat, reprezentánsaikról nem beszélve, az meggyőződhet arról, nem megtollasodott, elkényelmesedett középkorúakról van szó, akik csak politizálni tudnak, csak ehhez értenek. Valahogy úgy látom őket, mint ahogy a szerencsésebbek láthatták a '90-es évek elején a Fideszt. Annyi a különbség, hogy a rendszerváltó hév és társadalmi háttér hiányát lelkes és ötletes munkával, megmozgató és majdhogynem pártsemleges témáikkal üde színfoltok voltak eddig is.

 Remélem, ez lesz a legtöbb közös az ő kampányukban a többiekéhez képest.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://agy-fasz.blog.hu/api/trackback/id/tr412235527

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gaiaman · http://lehetmas.hu/176 2010.08.21. 11:25:30

A képen látható kisgyermek a kishugom, akit havonta tudok csak látni.

Vágó Gábor

mindfuck 2010.08.21. 13:45:49

Köszönöm az információt, azonban a puszta tényen kívül remélem, nem azért jegyezte(d) meg, mert sértésnek érezte(d) a bejegyzést, ugyanis az nincs benne.
süti beállítások módosítása